Wat wij doen, MKB.

Bij WeJoin staan we voor bevlogenheid. Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Wij streven ernaar mensen in hun kracht zetten en ze in staat te stellen hun doelen te bereiken.

Hoe? Door mens, proces en technologie samen te brengen. Door ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd verlopen, zodat jij en jouw team zich kunnen focussen op wat er voor jullie het meest toe doet.

Dat noemen wij ontzorgd door ICT.

onze

werkwijze

stap

een

Analyse en advies.

Hoe verleidelijk het soms ook is om direct van start te gaan met verbeteren, is dit niet verstandig. Voordat je gaat digitaliseren is het belangrijk te weten waarom je dat wil. Hoe lopen je processen, waar is verbetering benodigd, en welke software past daar het beste bij? Wij helpen je graag dit traject te doorlopen zodat je goed voorbereid van start kunt. Denk aan het organiseren van brainstormsessies, het aanreiken van tools en het ophalen van informatie op de werkvloer. Wij voeren de gesprekken niet als consultant, maar als collega. De mensen die dagelijks het werk verrichten, weten ten slotte het beste hoe de processen verlopen.

stap

twee

Implementatie & training.

Welke software je ook kiest, implementatie en training zijn misschien nog wel belangrijker dan de software-keuze zelf. Het beste pakket zal je niet verder helpen wanneer het onjuist gebruikt wordt. Wij helpen graag met de implementatie en training. Denk aan het opschonen en overzetten van data, het creëren van procesbeschrijvingen en het opleiden van diegenen die met de software aan de slag gaan.

stap

drie

Datavisualisatie.

Wie software gebruikt verzamelt een heleboel data. Zonde om dat niet te benutten! Het helpt je namelijk om je bedrijf te verbeteren. We helpen je met het identificeren van de belangrijkste metingen en creëren een real-time Power BI dashboard voor je, waarmee je continu grip houdt op je doelen.

de tools waar

wij mee werken.

Gaande weg hebben wij een netwerk van tools om ons heen verzameld waar wij graag mee werken. Ze zijn gebruiksvriendelijk, koppelbaar, bereikbaar vanaf elk device en bovenal goed in wat ze doen. Heeft u voorkeur voor software welke niet in deze lijst staat? Géén probleem, we helpen je graag!

Boekhoudsoftware vormt zowat de basis voor elke organisatie. Snel en efficiënt je cijfers kunnen beheren is een must. Vaak is boekhoudsoftware ook afhankelijk van input vanuit andere systemen, zoals een CRM of facturatiepakket. WeJoin helpt je graag met de juiste inrichting van je boekhoudsoftware, en het koppelen met andere software tools.

WeJoin Boekhoudtip: InformerOnline

Voor ondernemers in het MKB-segment introduceert WeJoin graag InformerOnlineMet InformerOnline doe je eenvoudig, snel en veilig zelf je boekhouding. Stuur facturen naar je klanten en zet inkomende facturen en bonnen direct online met email of de InformerOnline-app. De BTW-aangifte stuur je met één klik naar de Belastingdienst.

CRM-software vormt in feite de ruggengraat van je databeheer. Contacten, facturen, projectmanagement en urenregistratie; hier komt het allemaal samen. Een CRM-pakket waar wij graag mee werken is Teamleader. Het is gebruiksvriendelijk, boordevol opties en erg goed koppelbaar met andere softwarepakketten. Benieuwd hoe het werkt? Probeer het hier direct gratis uit, of neem contact met ons op voor een online Demo.

Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om je klanten direct online te laten betalen voor je diensten en producten.

Mollie is één van de aanbieders waar wij graag mee werken. Het is gemakkelijk te integreren met webshops en facturatiesoftware. Het account is gratis, je betaald alleen voor de transacties via hen een transparante fee. Probeer het hier gerust zelf vrijblijvend uit.

Het is tegenwoordig normaal om verschillende abonnementen bij diverse software leveranciers te hebben. Logisch, ieder pakket heeft zijn eigen pakket en expertise. Maar hoe zorg je nu dat informatie tussen deze pakketten op de juiste manier uitgewisseld wordt? Exporteren & importeren? Liever niet!

Gelukkig zijn er partijen die kant en klare koppelingen ontwikkelen waarmee gemakkelijk een connectie wordt gelegd tussen diverse software pakketten.

Op zoek naar een koppeling met WooCommerce? Woosa heeft een breed assortiment!

Op zoek naar een ander soort koppeling? Combidesk heeft zowat alle vooraanstaande softwarepakketten al gekoppeld.

Met Microsoft Power BI kun je aantrekkelijke dashboards met bedrijfsinzichten bouwen, gevoed door talrijke databronnen. Géén database of software-exports meer welke vervolgens geanalyseerd worden in Excel, maar een directe verbinding en up-to-date data in één gebruiksvriendelijk dashboard. Wij kunnen dashboards op maat bouwen voor je, maar hebben ook een aantal standaard dashboards ontwikkeld op basis van populaire softwareprogramma’s. Benieuwd naar onze standaard templates? Bekijk ze hier.

stel een vraag

of

stuur een appje