Wat wij doen, facilitair.

Bij WeJoin staan we voor bevlogenheid. Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Wij streven ernaar mensen in hun kracht zetten en ze in staat te stellen hun doelen te bereiken.

En als facilitair professional zal jij weten; met bevlogen medewerkers volgt de gasttevredenheid vanzelf.

Hoe doen we dat? Door mens, proces en technologie samen te brengen. Door ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd verlopen, zodat jij en jouw team kunnen focussen op wat er voor jullie het meest toe doet.

Dat noemen wij ontzorgd door ICT.

onze

werkwijze

stap

een

Analyse en advies.

Hoe verleidelijk het soms ook is om direct van start te gaan met verbeteren, is dit niet verstandig. Voordat je gaat digitaliseren is het belangrijk te weten wat je wil bereiken. Hoe lopen je processen, waar is verbetering benodigd, en welke software past daar het beste bij? Wij helpen je graag dit traject te doorlopen zodat je goed voorbereid van start kunt. Denk aan het organiseren van brainstormsessies, het aanreiken van tools en het ophalen van informatie op de werkvloer. Wij voeren de gesprekken niet als consultant, maar als collega. De mensen die dagelijks het werk verrichten, weten ten slotte het beste hoe de processen verlopen.

stap

twee

Implementatie & training.

Welke software je ook kiest, implementatie en training zijn misschien nog wel belangrijker dan de software-keuze zelf. Het beste pakket zal je niet verder helpen wanneer het onjuist gebruikt wordt. Wij helpen graag met de implementatie en training. Denk aan het opschonen en overzetten van data, het creëren van procesbeschrijvingen en het opleiden van diegenen die met de software aan de slag gaan.

stap

drie

Datavisualisatie.

Wie software gebruikt verzamelt een heleboel data. Zonde om dat niet te benutten! Het helpt je namelijk om je dienstverlening te verbeteren. Denk aan het monitoren van de klanttevredenheid, het aantal service-aanvragen, het identificeren van piekmomenten, en noem maar op!

We helpen je met het identificeren van de belangrijkste metingen en creëren een real-time Power BI dashboard voor je, waarmee je continu grip houdt op naleving van het gewenste serviceniveau.

de tools waar

wij mee werken.

Gaande weg hebben wij een netwerk van tools om ons heen verzameld waar wij graag mee werken. Ze zijn gebruiksvriendelijk, koppelbaar, bereikbaar vanaf elk device en bovenal goed in wat ze doen. Heeft u voorkeur voor software welke niet in deze lijst staat? Géén probleem, we helpen je graag!

Wij zijn trotse partner van Gfacility. Wat ons betreft bij uitstek hét meest gebruiksvriendelijke, no-nonsense en eenvoudige doch veelzijdige FMIS-systeem dat de markt op het moment te bieden heeft. Gfacility werkt als een integratie bovenop het G-suite of Office 365 account van jouw bedrijf. Het aanmelden van bezoekers, boeken van catering & vergaderruimten en het aanmaken van tickets was nog nooit zo eenvoudig. Benieuwd hoe het werkt? Probeer het hier direct gratis uit, of plan geheel vrijblijvend een online demo met ons in.

 

Met Microsoft Power BI kun je aantrekkelijke rapportages bouwen inzichten over de geleverde diensten, gevoed door talrijke databronnen. Géén database of software-exports meer welke vervolgens geanalyseerd worden in Excel, maar een directe verbinding en up-to-date data in één gebruiksvriendelijk dashboard.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen omtrent het creëren van rapportages? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

stel een vraag

of

stuur een appje