over wejoin.

Hoe groots digitalisering ook kan klinken, bij WeJoin staat de persoon voorop. Daarom geven we graag meer informatie over wie wij zijn en waar we voor staan.

onze

kernwaarden

persoonlijk

Wij digitaliseren mét en vóór jou en je collega’s, en niet ten koste van. Het is ons er alles aan gelegen om processen zo gemakkelijk mogelijk in te richten voor zowel klant als medewerker, zodat zij er beide een betere ervaring aan over houden.

duurzaam

Naast het feit dat wij geloven dat moet worden gehandeld met oog voor het milieu, en dat digitalisering daar een positieve bijdrage aan kan leveren, bedoelen wij met duurzaam voornamelijk lange termijn.

Digitalisering is wat ons betreft alleen succesvol, met oog op de lange termijn. Wat wil je bereiken, hoe gaan we dat bereiken, en hoe zorgen we ervoor dat je er over 10 jaar nog profijt van hebt?

betrokken & bevlogen

Net zoals jij, halen wij graag zoveel mogelijk voldoening uit onze werkdag. Elke dag een stap zetten, om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Dat is onze missie, en we zullen er alles aan doen om dat waar te maken. En dat doen wij met oprechte betrokkenheid voor jou en je organisatie.

Meer informatie over onze werkwijze.

ontmoet Tom.

het gezicht achter

wejoin.

Hoi, leuk dat je mijn website bekijkt! Mijn naam is Tom Faas, 25 jaar jong, en samen met mijn vriendin woonachtig in Drunen.

Ik ben opgeleid en heb gewerkt als Facilitair Manager, maar kwam er al vrij snel achter dat mijn grootste passie ligt bij ondernemen en het faciliteren van digitalisering.

In januari 2019 startte ik WeJoin met de ambitie om mensen te helpen hun volle potentieel te benutten. Ik ben er van overtuigd dat mensen beter presteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door processen te automatiseren die minder voldoening bieden, streef ik ernaar mensen in hun kracht zetten en ze in staat te stellen hun doelen te bereiken.

Ik ben een echt mensen mens met passie voor data en efficiëntie en ben al van jongs af aan geïnteresseerd in de oneindige mogelijkheden van ICT. Ik doe ook erg mijn best mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld, en geloof graag dat ik dat kan doen met mijn kennis van ICT.

Bekijk gerust mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

stel een vraag

of

stuur een appje