over wejoin.

Betrokken, blijvend, beloofd.

onze

kernwaarden

betrokken

Net zoals jij, halen wij graag zoveel mogelijk voldoening uit onze werkdag. Het is ons er alles aan gelegen om processen zo gemakkelijk mogelijk in te richten voor zowel klant als medewerker, zodat zij er beide een betere ervaring aan over houden. Dat is onze missie, en we zullen er alles aan doen om dat waar te maken. En dat doen wij met oprechte betrokkenheid voor jou en je organisatie.

Blijvend

Bij WeJoin gaan we voor blijvend resultaat. Digitalisering is wat ons betreft alleen succesvol, met oog op de lange termijn. Wat wil je bereiken, hoe gaan we dat bereiken, en hoe zorgen we ervoor dat je er over 10 jaar nog profijt van hebt?

Beloofd

Met enkel praten over technologie worden er geen concrete resultaten geboekt. Wij streven ernaar om samen ambitieuze maar realistische doelen te stellen en deze ook écht waar te maken. Geen mooie praatjes, maar echte werkbare oplossingen waarvan op aanzienlijke termijn de resultaten merkbaar worden.

Meer informatie over onze werkwijze.

Even voorstellen.

Mijn naam is Tom, de oprichter van WeJoin.

Ik ben opgeleid als Facilitair Manager heb na mijn studie een traineeship gevolgd en diverse facilitaire functies vervuld. Als geen ander heb ik ervaren hoeveel nevenwerkzaamheden er op het bordje van een facility manager terecht komen.

Drie jaar geleden besloot ik mijn eigen bedrijf te starten en hier wat aan te doen. Ik wil digitalisering binnen de facilitaire branche verbeteren. Zoveel mogelijk van randzaken wegnemen bij Facility managers zodat zij zich kunnen focussen op de essentie van hun vak: in gesprek gaan en blijven met klant en medewerkers, en samen continu werken aan een hoger serviceniveau.

Mocht je meer willen weten, of gewoon eens even kennismaken? Ik kom graag met je in contact!

stel een vraag

of

stuur een appje