FMIS implementatie.

Een FMIS speelt een cruciale rol in veel facilitaire processen en bevat cruciale data voor het maken van onderbouwde keuzes. Helaas loopt het soms niet meer zo lekker. De organisatie is veranderd en het FMIS sluit niet meer of te weinig toegespitst op de facilitaire processen.

In dat geval gaat WeJoin op zoek naar de mogelijkheden om het FMIS weer te laten aansluiten bij jouw processen.

WeJoin heeft al diverse FMIS implementaties en optimalisaties begeleid waaronder die van Gfacility, TOPdesk, Prequest, IBM Tririga, Planon en Axxerion.

onze

uitgangspunten

Onze

Werkwijze.

Een FMIS optimalisatie begeleiden wij in een aantal stappen.

De eerste stap is het inventariseren van de facilitaire doelstellingen en processen.

De doelstellingen worden besproken en aanwezige processen worden in kaart gebracht en getoetst.

Er wordt vervolgens een plan van aanpak opgesteld en besproken met het team zodat iedereen weet wat er te gebeuren staat.

In samenwerking met de FMIS leverancier zorgt WeJoin ervoor dat het optimalisatietraject tot in de puntjes verloopt. Module voor module wordt het FMIS geoptimaliseerd om weer aan te sluiten bij de facilitaire processen.

Parallel aan de optimalisatie wordt er gezorgd voor training en duidelijke werkinstructies voor de teamleden die met het geoptimaliseerde FMIS aan de slag gaan.

Uit eerdere optimalisaties blijkt dat klanten het prettig vinden om WeJoin ook na de optimalisatie als partner te houden voor vragen, wijzigingen en diverse wensen zoals het koppelen van het FMIS of het weergeven van de data in een dashboard.

Ook kan WeJoin op verzoek blijvend het functioneel beheer van het FMIS op zich nemen. Zo hoef jij hier geen capaciteit voor vrij te maken en kan dit efficiënt en met de juiste kennis worden gedaan.