EXPERTISE – FMIS.

WeJoin helpt facilitaire organisaties met het selecteren en implementeren van een FMIS.

Een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) wordt vaak beschreven als de ruggengraat van de facilitaire afdeling. Die vergelijking is niet voor niets want een FMIS speelt een cruciale rol in veel facilitaire processen, levert cruciale data voor het maken van onderbouwde keuzes en kan een enorme bijdrage leveren aan zowel gast- als klanttevredenheid. 

Mits… je het juiste softwarepakket gebruikt en dat op een goede manier hebt geïmplementeerd.

Vaak wordt de implementatie door iemand “bijgedaan” naast de andere werkzaamheden. De FMIS leverancier levert dan naar eer en geweten een pakket dat niet, of te weinig is toegespitst op de eigenlijke processen van de facilitaire partij en er is te weinig capaciteit toegewezen aan het begeleiden van de verandering onder medewerkers.

Om dat te voorkomen en een optimale implementatie te garanderen zet WeJoin zich in als brug tussen facilitaire organisatie en software leverancier waarbij WeJoin de belangen van de klant behartigd met inachtneming van technische mogelijkheden bij de leverancier. Zo zorgen wij voor een zo prettig mogelijk FMIS pakket dat optimaal aansluit bij de facilitaire processen.

Zo krijgen facilitaire teams de  ruimte om afstand te doen van de waan van de dag en kunnen ze zich kunnen focussen op het Facilitair Succes van morgen.

onze

werkwijze

de software waar

wij mee werken.

Gaandeweg hebben wij kennis opgebouwd binnen verschillende software oplossingen op de markt. Die kennis zetten wij graag in om voor jouw organisatie het beste FMIS in te zetten.

Gfacility is een vernieuwend en disruptief systeem binnen de markt met extreme focus op gebruiksgemak en flexibiliteit. Gfacility werkt als een integratie bovenop het G-suite of Office 365 account van jouw bedrijf. Het aanmelden van bezoekers, boeken van catering & vergaderruimten, het beheren van activa en het aanmaken van tickets was nog nooit zo eenvoudig. Lees er alles over op gfacility.com.

WeJoin is trots partner van Gfacility en fungeert als wederverkoper en implementatiepartner.

Benieuwd hoe het werkt? Plan geheel vrijblijvend een online demo met ons in.

Gfacility Partner

WeJoin heeft ervaring met het begeleiden van TOPdesk optimalisaties / implementaties. Meer informatie over TOPdesk vind je hier.

WeJoin heeft ervaring met het begeleiden van Prequest optimalisaties / implementaties. Meer informatie over Prequest vind je hier.

WeJoin heeft ervaring met het begeleiden van IBM Tririga optimalisaties / implementaties. Meer informatie over IBM Tririga vind je hier.

Informatie over Planon vind je hier.

Informatie over Axxerion vind je hier.

Informatie over Ultimo vind je hier.

Informatie over WISH vind je hier.

Informatie over FAMAS vind je hier.

Informatie over Facilitor vind je hier.

Heb je gekozen voor een ander FMIS pakket en wil je dat graag laten optimaliseren? Ook dan gaan we graag met je in gesprek! 

Wij zijn goed bekend met diverse FMIS pakketten en maken ons een nieuw pakket snel eigen. We helpen graag met het optimaliseren van jouw FMIS!

stel een vraag

of

stuur een appje